lauantai 14. huhtikuuta 2007

Valon artikkeli

Aamulehden liite Valo haastatteli meikäläisiä ja teki oikein asiallisen jutun: http://www.aamulehti.fi/valo/page37.htm (Linkki ei välttämättä toimi kovin pitkään.)

6 kommenttia:

Anonymous Ganeshas kirjoitti...

Miellyttävä artikkeli, joskin itsekkyysaspektia korostettiin mielestäni liikaa. Kuulosti selittelyltä hetkittäin :)

15. huhtikuuta 2007 klo 11.29  
Blogger Monique kirjoitti...

Hyvä ja asiallinen artikkeli, mutta yhdyn ganeshasen mielipiteeseen siitä, että itsekkyys-aspekti nousi turhan vahvasti esiin. Ymmärrän kuitekin, että aina näihin artikkeleihin täytyy joku näkökanta ottaa pohjaksi.

16. huhtikuuta 2007 klo 12.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavaa. Onneksi löysin tänne Valon artikkelin pohjalta. Hienoa lukea ihmisistä jotka näkevät valintansa perustelun blogin arvoiseksi. Ilman blogianne en olisi tiennyt, että teitä jotka haluavat tuoda valintansa laajaan tietoisuuteen, on paljon. Näen valitanne Darwinin palkinnon arvoiseksi.

17. huhtikuuta 2007 klo 18.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvä juttu, mietin itsekin tuota miksi vapaaehtoinen lapsettomuus koetaan uhkaksi. Riidanhan siitä helposti saa aikaiseksi perheellisten tehdessä tiukkaa käännytystyötä. Tätini parhaimmat kommentit olivat: lapsettomista ihmsistä tulee kummallisia ja itsekkäitä (mitä pahaa kummallisuudessa on?), lapset ovat elämän sisältö ja jos et tee, elämälläsi ei ole sisältöä.

17. huhtikuuta 2007 klo 23.40  
Blogger Zepander kirjoitti...

Darwinin palkinnon? As in "Darwin awards"?
http://en.wikipedia.org/wiki/Darwin_Awards
:-D :-D

21. toukokuuta 2007 klo 20.20  
Anonymous Päivi kirjoitti...

Hei!
Uskon, että ihmiset, jotka eivät jaksa, viitsi, osaa, uskalla tai saa lapsia, eivät ole yksinkertaista porukkaa, joka välttävät vastuuta.

Olemme valinneet sen tien, jota toisaalta kadehditaan. Vakavasta päätöksestä tulee sukulaisten keskuudessa hulttiokarriääri. Se on niin helppoa vääntää hyvä ajateltu asia mustan lampaan osaan. Minulla on veli, joka on vakuuttunut, että lapsettomuuteni täytyy johtua sairauksista, huumeista, tappeluista miesten kanssa ja todennäköisesti siitä, että olen epänaisellinen. Mikään vaihtoehto niistä ei ole oikea, mutta asianomainen ei ota selvä asiaista.

Meitä naisia on parjattu aikojen alusta. Asetelma on aina ollut huora - madonna. Emme sovi mihinkään yhteyteen. Ehkä se on inhimillistä, että ihmiset eivät osaa ajatella. Mutta se ei ole inhimillistä, että meitä halveksitaan.

Päivi
http://lillgusten.laif.fi/

4. tammikuuta 2008 klo 19.06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu