maanantai 24. syyskuuta 2007

Gynepolilla

Kävin jokin aika sitten sterilisaation tulotarkastuksessa gynegologian poliklinikalla. Odotushuoneesta tekisi mieli jättää vähän palautetta sairaalan henkilökunnalle. Ensinnäkin se oli ankea ja masentava. Toisekseen ainoat lehdet, joita siellä oli esillä, olivat Vauva, Syöpä ja Tekniikan Maailma. Siis miettikääpä sitä. Koska tämä maailma muutenkin on niin hiivatin takapajuinen oletan, että TM -lehti oli tottakai miehille. Eihän nyt nainen voi sellaista lehteä lukea!


(Syöpä -lehden esilläolon ymmärrän täysin, se on siellä syystäkin, mutta kyllä te fiksut tajuatte tämän jutub pointin. Tuskin tarvitsee rautalangasta vääntää...)

7 kommenttia:

Anonymous bird kirjoitti...

Voiko sitä kauniimmin enää sanoa. Jos et ole kiinnostunut tekniikasta ja vauvoista saat syövän..

25. syyskuuta 2007 klo 20.31  
Blogger Helena kirjoitti...

Mieti vielä sitä sterisaatiota. Itse antaisin mitä vain, että olisi mahdollisuus lapseen mieheni kanssa.
termos.vuodatus.net

22. marraskuuta 2007 klo 18.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

helenalle voisi vastata että mieti vielä sitä lapsen tekoa. Moni voisi antaa mitä vaan että olisi tehnyt sterilisaation.

22. joulukuuta 2007 klo 13.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Tosi perkeleen törkeä lehtivalinta vastaanotolta! Keitä siellä työskentelee, sadisteja? Ilmoita ihmeessä asiasta ja sano mielipiteesi. Kaikki kolme julkaisua voi heittää roskikseen saman tien. Kahvit, päivän lehdet ja pari rohkaisevaa sanaa saattaisi mennä paremmin perille potilasaineistoon.
Päivi
http://lillgusten.laif.fi/

3. tammikuuta 2008 klo 2.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa taas,
Näen, että et ole kirjoitellut pitkään aikaan. Haluaisin kannustaa sinua, ja toivoa, että jaksat kirjoittaa taas!

Olen linkittänyt blogisi omaan blogiini, toivottavasti se on ok. Jos ei ole niin kerro heti!

Paljon lämpimiä terveisiä
Päiviltä

7. tammikuuta 2008 klo 23.03  
Blogger Kirsi H. kirjoitti...

Hei, yritin löytää tästä blogista pitäjän tai jäsenten yhteystietoja, mutten löytänyt. Olen vapaa toimittaja ja olisin kiinnostunut tekemään jutun aiheesta vapaaehtoisesti lapsettomat. Googlettamalla ensimmäinen osuma oli tämä blogi, ja sitä luettuani arvelin, että tätä kautta voisin saada haastateltavia juttuun.

Jos sinä bloginpitäjä tai muut itsensä vapaaehtoisesti lapsettomaksi asemoivat tunnette kiinnostusta lähteä juttuun, kerron mielelläni lisää. Yhteystietoni löytyvät blogiltani!

t. Kirsi H.

3. helmikuuta 2008 klo 14.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos on terve, ei ole mitään syytä hiiltyä syöpä- tai TM-lehdestä. Se, että jälkimmäinen olisi miehiä varten, on pahantahtoista tulkintaa: sinulla oli joka tapauksessa vapaus ottaa se ja lukea. Joka kolmas länsimainen ihminen sairastuu elämänsa aikana syöpään, eli jos ei itse, niin joitakuita lähipiiristä, eli tieto on tarpeellista. Ei sen puoleen, lehtivalikoimaa voisi tuossa odotushuoneessa laajentaa, mutta ei noita lehtiä tarvitse roskiin heittää.

8. elokuuta 2011 klo 13.45  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu